27 Kasım 2015 Cuma

Dolar diploma ile Mezuniyet Hediye

Bir püskül, siyah fon kağıdı, bir kavanoz ve sahte dolarlarla yapılan bu sevimli proje, düşük maliyetiylemezuniyet hediyesi arayan gençler için yüz gülümseten bir çalışma öyle değil mi ?
Nasıl Yapılır ?
- Düşük sıcaklık sıcak tutkal tabancası 
- Siyah stok kartı 3 inç kare parça 
- siyah kart stoğu 1 × 10 inç şeridi 
- halka ve kapaklı bir bira bardağı büyüklüğünde mason kavanoz 
- nakış ipliği (sarı veya turuncu) 
- pirinç Brad 
- Uzun bir reach Delgeç
Başlamak için, nakış ipliği ile püskül yapmanız gerekir.Sonra siyah kart stoğu kare parçasının ortasına küçük bir delik yumruk olacak. Önce o delikten brad uçlarını itmek, orta delikten püskül uzun bir parça çekin. Brad etrafında nakış ipliği uzun bir parça sarın ve bant parçası ile aşağı sabitleyin.

Şimdi mason halka siyah kart stoğu kare parça kavanozumuzu sıcak tutkal hazırız. Halka düz üstüne sıcak tutkal ekleyin ve basın ters siyah kart stoğu üzerine ortaladı. Şimdi sıcak mason kavanoz halka etrafında kartı destesi uzun siyah şerit tutkal. Bu kadar! Süper basit!
Dolar diplomalarını yapmak için, ben her bir dolar yukarı doğru döndürün için kalın bir şarpi kullanılır. Ben de her biri yukarı kravat ucuz plastik balon dize kullanılır.
Ve Sonuç.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

👨‍✈️ Askere Giden Sevgiliye Hediye 👨‍✈️

İçinde hem aşk hem dolu dolu hasret kokan   askerlerimize özel hediye setimiz. Müşterimiz Buğlem Hanım asker hediye seti hazırlamak...