26 Ocak 2015 Pazartesi

Sevgiliye ne hediye etsem ama kendim bir şeyler yapsam diye düşünenler (evet para harcamadan)

Anılar Kavanozu: Bunun için bir ön hazırlık yapmış olmanız lazım. Gittiğiniz filmlerin biletlerini ya da yolculuk biletlerinizi saklayıp üzerine küçük notlar alabilirsiniz. Sizinle onun arasında özel olan ve bu özel ilişkiyi anlatan çeşitli etiketler bile olabilir.  Böylece elinizde çeşitli özel tarihlerin anıları olur, sonraki bir tarihte baktığınızda o özel anı hatırlatır bu size, belki bir tebessüm olarak geri döner.  Bazı günlerde sevgilinize notlar yazın ve onları da bu kavanoza atın. İşte size anılar kavanozu.
 İlişkinize özel pano: Pano dediğime bakmayın bu size kalmış. Tanıştıktan itibaren paylaştığınız özel anları sergileyeceğiniz her hangi bir şey de olabilir. Mesela renkli bir kartonun üzerine tanışma anınızdan itibaren kronolojik bir sıra ile birlikte geçirdiğiniz özel anların fotoğraflarını yapıştırabilirsiniz. Bu fotoğrafların altına küçük romantik notlar ekleyebilirsiniz. Hatta şöyle bir seçenek de var. Bu renkli kartona çerçeve yaptırın ve çerçevenin üzerine cam da kaplatın. Eğer aldığı çiçekleri kurutup saklamışsanız içine bir iki kurumuş çiçek de koyup onu renklendirebilirsiniz.

Video ya da bir ses dosyası hazırlayın: Evet aynen budur. Yıl olmuş bilmem kaç, internet ve sosyal medya sayesinde herkes teknolojinin içinde dimi. Annelerin babaların bile facebook hesabı var. Bir sürü video, resim paylaşılıyor. Yani demek istediğim eskiden bu tarz teknolojik konuları herkes bilmezdi. Ama şimdi google ve çeşitli sosyal platformlar sayesinde herkes her şeyi yapabiliyor. Eskide kaldı artık o annenin bilgisayar faresini yanlış anlama espirisi. Hal böyleyken, siz neden sevdiceğinize bir video ya da sesli bir şeyler hazırlamayın?
Hazırladığınız şeyi bak sana ne hazırladım deyip sunarsanız bir farklılığı kalmaz. Mesela ona bir cd önerin, sevdiği bir şarkıcının cd’si gibi. O da bunu dinlerken ilk şarkıdan sonra araya sizin ona vermek istediğiniz mesaj girer. Şaşırır, sevinir, tebessüm eder. Sonra şarkılar devam eder mesela. Ya da bir video aynı şekilde. Bir film izlerken ikinci cd’de sizin görüntüleriniz ve mesajınız olur. Olur mu? Olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

👨‍✈️ Askere Giden Sevgiliye Hediye 👨‍✈️

İçinde hem aşk hem dolu dolu hasret kokan   askerlerimize özel hediye setimiz. Müşterimiz Buğlem Hanım asker hediye seti hazırlamak...