26 Ocak 2015 Pazartesi

Erkekler İçin Hediyecikler

Merhaba Kızlar ,
Benim en çok düşündüğüm kafa yordugum konulardan birisidir bu.Çünkü hediyelerin orjinal olmasına önem veririm.Hele de özel bir günse ve sevgilime hediye almam gerekiyorsa aylar öncesinden başlarım ne yapsam ne yapsam diye düşünmeye..
Öyle çok büyük partiler ve benzeri şeyler hazırlamadım hiç sevgilimde sevmez öyle şeyleri.Ama olabilecek
Klasik hediye secenekleri arasında saat gömlek kol düğmesi anahtarlık vs var.Atkı örmek , kazak örmek de olabilir.Oyun oynamayı seviyorsa yeni çıkan bi oyun alabilirsiniz.
Biraz daha farklı bir hediye vermek isterseniz kendi yaptıgım bi hediyeyi anlatayım.Büyük bi kutunun içerisine gitmek istediğimiz hayallerimizde olan yerlerin kartpostalını bulup üzerine not yazarak yapıştırdım.İlk evimizin anahtarı ,ilk arabamızın anahtarı ve bunun gibi özel şeyleri elimde kendi tasarladıgım şekilde yaptım.Özel oldugu için fotografını gösteremiyorum :) Yine notlar ve farklı hediyeler koyabilirsiniz içine ..Ya da onun ihtiyacı olan seyleri gözlemleyebilirsiniz.Örnegin rahat uyuyabilmesi için Breathright atabilirsiniz kutuya ;)Ya da uyurken sesten rahatsız oluyorsa kulak tıkacı cok iyi bi secenek olacaktır.

Ya da blog yazmaktan anlıyorsanız..Ona ve size dair anılar ve fotograflarla dolu bir blog hazırlayabilirsiniz.Arka planda sizin sarkınız çalar ve o sizin ona yazdıgınız yazıları okur canı sıkıldıkça.Ömür boyu kalıcı bir hediye olur..

Kutuya kendiniz yazı yazacagınız bi bardak da koyabilirsiniz..Her sabah uyandıgında bu bardagı kullanmak hoşuna gidecektir.Kullanmazsa kafasında kırın zaten :)

Minik bi şişenin içine not yazıp anahtarlık olarak hediye edebilirsiniz...
İskambil kağıtlarına onu neden sevdiğinizi yazıp hediye edebilirsiniz..

Kim demiş erkeklere buket yapılmaz diye :) Çiçek yerine sevdiği çikolatalardan ve mini içkilerden bir buket hazırlayabilisiniz.Alkol kullanmıyorsa içki yerine daha farklı şeyler konulabilir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

👨‍✈️ Askere Giden Sevgiliye Hediye 👨‍✈️

İçinde hem aşk hem dolu dolu hasret kokan   askerlerimize özel hediye setimiz. Müşterimiz Buğlem Hanım asker hediye seti hazırlamak...