31 Ocak 2019 Perşembe

👨‍✈️ Askere Giden Sevgiliye Hediye 👨‍✈️




İçinde hem aşk hem dolu dolu hasret kokan  askerlerimize özel hediye setimiz. Müşterimiz Buğlem Hanım asker hediye seti hazırlamak istediği için bizimle irtibata geçti. Hediye kutularımız kişiye özel olarak tasarlanmaktadır. İçeriği tamamen müşterilerimize bırakıyoruz. Onlarda bizim hayal gücümüze bırakıyor. Peki bu setimizin içeriğinden neler mi yer alıyor hadi birazdan ona göz atalım ne dersiniz ?


Kişiye özel baskısı yazısı tamamen müşterimize özel olarak  tasarlanan yastığımız. Dayanılması en zor özlemlerden biridir asker sevgilinin yolunu gözlemek. O olmadan insanın boğazından ne bir lokma ekmek geçer; ne de sevinçler tam yaşanır. Askere yolcu edeceğiniz sevgilinize, ondan uzak geçireceğiniz günlerin anısına motivasyon kaynağı olacak anlamlı bir hediye vermek ister misiniz? Hem gelecekte size hoş bir hatıra olacak; hem de sevgilinize askerlik yapacağı süre içerisinde ekstra bir güç kaynağı olacak! 
Üzerine dilediğiniz fotoğrafı ve sevgilinize söylemek istediklerinizi taşıyabileceğiniz Sevgiliye Askerlik Hatırası Yastık,


                          



Bir askerin askeriyede ne ihtiyacı olabilir ki tabikide kişisel bakım ihtiyacları. Ama bu sizin bildiğiniz gibi değil özlem dolu her üründe aşkınız hasretiniz yazan gülümseten mutlu eden.

Kutumuzun İçeriğinde;
-Tıraş Köpüğü
-Tıraş Bıcağı
-Dedorant
-Rollon
-Şampuan
-Sabun
-Selpak
-El Kremi
-Duş Jeli
-Diş Macunu





Sizce müşterimiz beğenmiştir.Hadi o zaman müşterimizden gelen dönüşede göz atabilirsiniz ?

En güzeli de mutlu sonlar olabilmek...






Hediye kutularımız kişiye özel olarak tasarlanmaktadır.

Tercih model kutu içeriği tamamen sizin tercihlerinize göre belirlenmektedir.


Eğer sizde kişiye özel kutularımızdan faydalanmak istiyorsanız bize instgram: @cicikifikirler üzerinde ulaşım sağlaya bilirsiniz.

👨‍✈️ Askere Giden Sevgiliye Hediye 👨‍✈️

İçinde hem aşk hem dolu dolu hasret kokan   askerlerimize özel hediye setimiz. Müşterimiz Buğlem Hanım asker hediye seti hazırlamak...